Kirli Sepeti Dizisi Oyunculuk Başvurusu - Safir Akademi Menajerlik

Kirli Sepeti Dizisi Oyunculuk Başvurusu

Kirli Sepeti Dizisi Oyunculuk Başvurusu

Med Yapım’ın Fox Tv için hazırladığı dizis Kirli Sepeti oyuncu başvuruları başlamıştır. Kirli Sepeti dizisi ajansı ve 2023 oyunculuk başvuru formu.

Kirli Sepeti dizisi konusu:“Kirli Sepeti” adlı dizi, lüks bir sitenin hizmetçilerinin perspektifinden anlatılan karmaşık entrikaları ve örtbas edilen sırları ekrana taşıyor. Dizinin merkezinde, Melisa Döngel’in canlandırdığı Aylin karakteri bulunuyor. Aylin, hizmetçi olarak çalışan Medine’nin ev sahibesi olarak hikayemize dahil oluyor.

Bu zengin karakter yelpazesinde Ayça Bingöl, Songül karakterini; Serkay Tütüncü, Kahraman karakterini; Ceren Moray, Hayriye karakterini; Cansu Tosun, Medine karakterini; Aydan Şener, Canan karakterini ve Bestemsu Özdemir ise Yasemin karakterini canlandırıyor. Her biri farklı hayat hikayeleri ve kişilik özelliklerine sahip bu karakterler, diziye ayrı bir renk ve çeşitlilik katıyorlar.

Kirli Sepeti dizisinde oyuncu olmak isteyen yetenekli ve istekli kişiler, tecrübeniz olsun ya da olmasın ihtiyaç halinde bu kaliteli dizide oyunculuk yapma şansınız olabilir. Kirli Sepeti Dizisi Oyunculuk Başvuru Formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak dizi için başvurunuzu ajansımıza yapabilirsiniz.

Başvurunuz dizi başvuru ajans yöneticilerimiz tarafından titizlikle incelenip, Kirli Sepeti dizisinden oyuncu, figüran ihtiyacı için ajansımıza talepte bulunulması halinde değerlendirilip sunumunuz yapılarak sizinle iletişime geçilecektir.